Crònica C.D. Eldense 0 – 2 C.D. Dénia juvenil «A».

El passat divendres el juvenil A es va desplaçar fins a Elda per a jugar l’últim partit de la lliga. Els de Molina guanyaren 0-2 en un partit on ningun equip es jugava res.

En la primera part els “groguets” dominaren la possessió de baló clarament i aconseguiren avançar-se en el marcador en el minut 27 després de que Nacho rematara un corner llançat per Elias. Tan sols 10 minuts després tornarien a marcar els visitants de la mà de Elias que no fallà el llançament de penal.

En la segon part, el partit contínua com acabà la primera, amb dominí groguet. Els locals desaprofitaren l’oportunitat de retallar distàncies després de que Enrique pararà el penal en contra.

L’única nota negativa fou la lesió de Adrián que es pedrà la promoció. Aquesta setmana els nostres juvenils estan preparant a consciència el primer partit de la promoció que es  jugará en el Diego Mena el diumenge 17 de maig a les 17 h. contra el Paterna.

C.D. Dénia: Miguel (Enrique), Joseph (Dario(Alejandro)), Andrés, Elias, Sebastien, Mario Tomé, JoanJo, Adrián, Isaac, Nacho, Jaime.