Crònica F.C. Cullera 3 – 2 C. D. Dénia juvenil B.

El passat dissabte el juvenil B va perdre per 3 gols a 1 contra el F.C. Cullera en un partit molt dur i amb un arbitratge nefast.

 

image

En els primers 25 minuts de joc els locals arrasaren als nostres juvenils ja que en este període de temps marcaren 3 gols degut a que eixiren al terreny de joc amb molta intensitat i a que els “groguets” tingueren molts errors en la meitat de camp, sobretot en el marcatges.

 

image

Pocs minuts després, Salva Guerri marcà el primer gol del Dénia després d’una bona jugada. Tan sols un minut després Lucas tornà a marcar desde el punt de penal. Pareixia que els nostres jugadors anaren a remuntar però a falta de 5 minuts per arribar al final expulsaren a Salva Guerri per doble amonestació.

 

image

En la segona meitat, tot i estar amb una persona menys l’equip jugà molt millor i disposà de més oportunitats de joc però el minut 73 entrà de nou en joc l’arbitre del partit expulsant injustament a Joan, també per doble amonestació quan el jugador sols intentava no entrar en provocacions dels jugadors de Cullera que jugaren al límit del reglament durant tot l’encontre. Així i tot, amb 9 jugadors els de Boluda tingueren una oportunitat claríssima de gol quan Lucas envià al travesser un tir desde fora de l’àrea.

 

image

Finalment, hi ha que destacar el treball de tots els jugador que ho donaren tot en el camp buscant la victòria que els havera dut al primer lloc de la taula.

 

image

C.D. Dénia: Mario, Carlos, Pablo, Joan, Álvaro, Franco (Nacho), Lucas , Mario Tomé, Jordi (Palomino), Salva Guerri i Moreno (Henry).