1-Txema 2-Pons 3-Steven 4-Carlos (Jose V. 65’) 5-Pablo 6-Henry (Lucas 55’) 7-Franco 8-Mario T. 9-Chávez 10-Bilal (Adrián 50’) 11-Nacho (Moreno 55’)
Gols: 2 Bilal, 1 Henry i 1 Moreno

Gran temporada del Juvenil “B” fent història i aconseguint l’ascens a 1ª Regional.
Destacar la participació dels jugadors del Cadet A Jordi Chávez, Adrián Díaz i una vegada més de Alejandro Moreno. Un altre jugador del Cadet A com Mario Cardona que s’incorporà al grup del Juvenil “B” fa 3 mesos.

El partit començà amb domini del conjunt groguet, però en una jugada desafortunada arribà el 0-1 que posava al Pego per davant en el marcador, després un gol de Bilal deixava el 1-1 amb el qual s’arribà al descans.

Ja en la segona part un altre gol de Bilal posava el Dénia per davant 2-1, a partir d’ací domini absolut del Juvenil del Dénia. Més tard arribaren els gols de Henry i Moreno que deixaven un marcador de 4-1.

ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS DEL JUVENIL “B” PER L’ASCENS A 1ª REGIONAL!!!!!