PARTIT: ALTEA “A” 1 – 2 JUVENIL”B” 21-2-15

1-Txema (Lucas 75’) 2-Carlos (Jose V. 65’) 3-Pablo 4-Joan 5-Pons 6-Henry
7-Jordi 8-Nacho (Moreno 55’) 9-Palomino (Guerri 72’) 10Mario T.
11-Franco (Agustín 55’)

image

Onze inicial del Juvenil B

Gols: Mario Tomé i Jordi Sirerol

image

Partit molt emocionant el que es va disputar en el camp de l’Altea entre el juvenil “B” del Dénia i el juvenil de l’Altea.

La primera part fou totalment dominada per l’equip groguet que va saber adaptar-se a les condicions d’un camp tant xicotet que fins i tot la Federació s’hauria de plantejar llevar-lo com a camp oficial ja que les dimensions són absurdes de fet no es pot practicar el futbol com cal.

En la primera part arribaren els gols de Mario Tomé i Jordi Sirerol, la qual cosa pareixia sentenciar el partit, però no fou així. En la primera part cal destacar la gran actuació de la defensa grogueta.

image

En la segona part el Dénia pogué sentenciar amb les oportunitats de Jordi i Mario una vegada més.

Al minut 70 Txema (porter) es lesionà i entrà Lucas (porter del Cadet A), 2 minuts després Jose V. fou expulsat per doble amonestació i cometre un penal, ací comença l’espectacle del Lucas (porter Cadet A). Realitza una parada espectacular en el penal, dos minuts després trau un baló que anava per tot l’escaire.

Minuts més tard fa dues parades baix dels pals per salvar al Dénia de rebre un gol. Finalment l’Altea aconseguí 1 a 2 resultat que donava 3 punts importantíssims al Dénia.

image

Cal destacar també l’actuació dels Cadets Moreno i Agustín.

AMUNT DÉNIA!!!!