Ahir el juvenil A es desplaçà fins a Ibi per jugar el partit aplaçat contra el Rayo Ibense. Tots el aficionats que acompanyaren a l’equip van poder viure un partit molt intens no apte per a cardíacs.

 

Desde l’inici del partit els de Molina i Pons van ser els que dominaren l’esfèric creant molt de perill per la banda de Sebastien Dilens que va completar una gran primera part. El Rayo Ibense va ser un rival molt incòmode degut a la velocitat dels seus jugadors que eren capaços de realitzar contraatacs amb molt de perill però que, una volta més, la defensa es demostrà molt segura.

 

En la segona part els jugadors del Dénia eixiren al terreny molt motivats i demostraren, per primera volta en el campionat, una mentalitat guanyadora que es reflexava en cada jugador sobre el terreny de joc lluitant absolutament tots els balons, amb molta concentració i una molt bona col·locació. Mostra d’aquesta actitud va ser el domini dels locals que en la segona part va ser major que en la primera, ja que els locals solament eren capaços de crear perill a la contra. En els últims minuts els “groguets” es bolcaren a l’atac  tinguent ocasions molt clares però va tindré que ser en una contra perfecta quan Enrique Sirerol marcà el gol de la victoria en el minut 89 després de aprofitar un centre-xut de JoanJo i provocando la locura entre tots els components de l’equip i l’afició.

 

Finalment, hi ha que donar l’ enhorabona per la demostració de qualitat i el desgast físic que feren durant el que, ha sigut fins el moment, el millor partit de la temporada. 

També hi ha que dir que l’equip arriba a l’últim tram de la temporada amb un gran nivell i el que es més important, amb tots els jugadors disponibles i agrair a la gran afició d’aquest equip que animaren sense parar fins l’últim segon

 

C.D. Dénia: Enrique M., Joseph, Nacho, Borja, Jaime, Sebastien (Jordi S.), Issac, Adrián (Alberto), Steven (Joanjo), Elias i Enrique S.

Un parell de videos de jugades interessants del partit: