JUVENIL “B” 5 – 3 RACING ALGEMESÍ “C” 9-11-14

JUGADORS: 1-Mario (cadet A) 2-Pablo 3-Steven 4-Joan 5-Pons
(Jose V. 46’) 6-Henry (Moreno 53’) 7-Jordi (Jonathan 60’) 8-Mario 9-Palomino (Colomar 72’) 10-Lucas 11-Bilal (Franco 46’)

image

El Juvenil aconsegueix una vegada més els 3 punts, però va patir molt en la primera part, ja que el R. Algemesí es posà en 1-3. El primer gol el va fer Jordi Sirerol, després amb dos jugades desafortunades per al conjunt groguet va provocar que el R. Algemesí es posarà par davant.

La veritat que els primers 30 minuts del partit van ser una sorpresa, el Dénia va mostrar la pitjor cara del que portem de temporada, de tota manera el Dénia no va baixar els braços i va continuar intentant igualar el marcador i ho aconseguí amb gols de Lucas i Bilal. Amb el marcador de 3-3 s’arribà al descans.

Ja en la segona part i amb un Dénia amb ganes d’aconseguir la victòria, el partit fou diferent ja que el Dénia dominà el partit sense problemes i arribaren els gols de Jonathan i Mario. Cal destacar en la segona part l’aportació de Alejandro Moreno que gaudí de dues ocasions de gol però no va encertar.
En aquest partit participaren dos jugadors del Cadet A; Mario (porter)i Alejandro Moreno.
Esta setmana el Juvenil “b” viatja a Callosa per tal d’aconseguir 3 punts importantíssims.

AMUNT DÉNIA!!!!

Nando Boluda