JUVENIL “B” 1 – 2 LEVANTE “C”      20-9-2015

1-TXEMA 2-REDA 3-ÁLEX 4-PONS 5-TOMY 6-CAMPAYO 7-AGUSTÍN
8-VÍCTOR 9-LUCAS 10-MORENO 11-JUAN
12-JAVI 13-MARIO C. 14-ADRIÁN 15-HANRY 16-CHÁVEZ
GOL: Javi 85’

Decepció en la primera jornada de lliga per al Juvenil B que s’estrenà en 1ª Regional amb una derrota.

Després d’una bona pretemporada el Juvenil “b” esperava aconseguir els tres punts davant un equip com el Llevant que en principi havia de ser molt superior al Dénia però durant el partit vam veure que el Dénia no pot sentir-se inferior a ningun equip d’esta categoria.

image

En la primera part dos errades monumentals de l’equip groguec deixaren el marcador en 0 – 2 la qual cosa posà molt difícil el poder puntuar en este partit. Tot i això el Dénia jugà més temps prop de l’àrea del Llevant sense crear molt de perill. Les úniques internades amb perill foren les de Juanito per banda esquerra.
Ja en la segona part el Dénia intentà aproximar-se a la porteria contraria. En la segona part cal destacar l’actuació de Moreno.
Javi aconseguí el gol en el minut 85 i deixà l’encontre amb la sensació de poder haver empatat.
Esta setmana el Juvenil “B” viatja a Xàtiva amb moltes ganes de fer un bon partit i demostrar que és un bon equip que pot lluitar i competir en 1ª Regional contra qualsevol equip.
Una altra notícia negativa a banda del resultat fou la lesió del nostre capità Álvaro Pons. Esperem que es recupere prompte. Ànim!!!
AMUNT DÉNIA!!!!!!
ÀNIM AL JUVENIL “B”!!!!