Crónica C.D. Pablo Iglesias «B» 3 – 2 C.D. Dénia.

El passat dissabte el juvenil A es va desplaçar fins a Elx per a enfrontar-se al líder de la categoria, el Pablo Iglesias.

 

L’encontre va començar amb el domini dels locals que arribaven a l’àrea grogueta amb moltíssima facilitat degut a la baixa intensitat defensiva, de fet, en el minut trenta els nostres juvenils ja anaven perdent per 2 gols a 0. A partir del segon gol, els visitants avançaren les línees i tant sols 2 minuts després Enrique acurtava distàncies amb un gran gol però, la alegria durà molt poc ja que 3 minuts després els ilicitants tornaren a marcar degut a la baixíssima intensitat i agresivitat defensiva. Lluny d’esfonsar-se els de Molina seguiren intentant retallar distàncies de manera que en el minut 40 Enrique tornava a veure porteria posant el 3-2 en el lluminós.

 

La segona part fou un monòleg del nostres juvenils que foren totalment superiors, en totes les facetes, al seu rival tenint fins a 8 ocasions de gol claríssimes, una d’elles fou un mà a mà entre Enrique i el porter que finalment no puja al marcador.

 

L’equip tornarà a jugar el pròxim dissabte en el Diego Mena a les 18 h.

 

C.D. Dénia: Miguel, Dario, Steven, Jaime, Pablo, Hugo (Jordi), Isaac, Mario, Danil (JoanJo), Diego (Iván) i Enrique.