Crònica C.D. Jávea «A» 0 – 0 C.D. Dénia juvenil «A»

El passat dissabte el juvenil A va empatar contra el C.D. Xàbia en un partit sense gols en el que “els groguets” no van estar encertats en cap faceta del joc.

 

En els 90 minuts de joc els visitants tingueren la possessió de l’esfèric sense ser capaços de crear ocasions de gol. En el minut 10, els de Molina i Pons tingueren el primer contratemps amb la lesió de Joseph després d’una forta entrada. Minuts després, Isaac tingué una bona ocasió de gol amb un dir desde la frontal de l’àrea que va aturar el porter del Xàbia. Amb el pas dels minuts els locals anaren guanyant confiança al veure com el Dénia no arribava amb molt de perill. En la primera part els nostres sols tingueren un altra ocasió de gol de la mà d’Enrique que va pegar en el pal.

 

La segona meitat va començar igual que va finalitzar la primera amb la diferència que la defensa grogueta tingué més dificultats per treure el baló jugat a més de fer molts errors no forçats que donaren vida als locals. També cal dir que en la segona meitat les úniques ocasions de gol que tingué el nostre equip van ser a baló parat i van tindré que ser substituïts Nacho, Isaac i Adrián per molèsties.

 

Finalment, hi ha que dir que a pesar de la mala imatge que es va donar, l’equip va ser capaç d’aconseguir un punt valuós si es te en compte els resultats dels rivals directes.

 

A partir d’avuí l’equip treballarà per corregir els errors del passat dissabte de cara al pròxim partit.

 
image

C.D. Dénia: Miguel, Joseph (Jaime), Andrés, Borja, Dario, Isaac (Luiggi), Nacho (JoanJo), Elias, Adrián (Sebastien), Alberto, Enrique.