JUVENIL “B” 3 – 1 CALP 1-3-15

1-Txema 2-Carlos (Guerri 65’) 3-Pablo 4-Joan 5-Pons 6-Henry(Nacho 65’) 7-Jordi Sirerol 8-Franco 9-Palomino 10-Mario Tomé 11-Bilal (Enrique Sirerol 46’)

image

Gols: Mario Tomé, Enrique i Jordi Sirerol.

image

El Dénia començà l’encontre i als pocs minuts ja tenia el marcador en contra, concretament al minut 4 el Calp aconseguí el 0-1 amb un llançament des de 25 metres.

A partir d’aquest moment el conjunt groguet intentà arribar a l’àrea del Calp per fer l’empat, però les ocasions no eren massa clares, també tingué oportunitat d’aconseguir-ho a baló parat. Amb el marcador de 0-1 s’arribà al descans.

En la segona part l’entrada al camp d’Enrique Sirerol produí un canvi de cara gol, ja que als pocs minuts després d’una passada d’ell mateix i quan el germà anava a rematar a plaer arribà el penal que transformà Mario Tomé per empatar el partit.
Més tard en una internada d’Enrique el Dénia aconseguí el 2-1, abans del gol havia tingut un parell de tirs que eixiren desviats.

El tercer i últim gol fou obra de Jordi aprofitant una bona passada de Palomino, que havia realitzat una gran carrera tot sol i que acabà en una bona passada per a fer el 3-1 definitiu.

El juvenil continua en posició d’ascens, esperem que puga lluitar fins l’última jornada per estar en esta posició.

AMUNT DÉNIA!!!!!!!