El passat dissabte el juvenil A va guanyar al Villena C.F. en un partit on els nostres groguets feren un gran partit com reflexa el marcador final de 4-1. L’equip es demostrà molt segur en defensa encara que hi ha molt que millorar.

 

En la primera part, l’equip local tingué el domini de l’esfèric, així Jordi marcà el primer gol en el minut 32 i poc després Dario aprofità una jugada a baló parat per posar el 2-0 en el lluminós. L’equip mantingué la concentració en defensa fins que en l’últim minut de la primera part els visitants retallaren distancies amb un gol de Alejandro Davo.

 

Pel que fa a la segona part, sols hi hagué un equip en el terreny de joc i els de Molina mostraren la seva superioritat marcant dos gols més de la  mà de Isaac i del golejador Joanjo.

 

Finalment, hi ha que donar l’enhorabona als nostres joves que han demostrat que el treball realitzat aquestes últimes setmanes en els entrenament ha tingut el seu fruit. Ara l’equip esta a tan sols 4 punts del primer classificat, el qual serà el pròxim rival a batir, el Pablo Iglesias d’Elx.