Crònica C.D. Dénia juvenil «A» 2 – 0 U.D. Portuarios «A»

El passat dissabte el juvenil A va guanyar al Portuarios en un partit amb molta tensió degut a la importància de l’encontre.

 

En la primera part els “groguets” tingueren la possessió de l’esfèric encara que no arribaren a l’àrea contraria amb perill. També, la intensitat fou més baixa del habitual i hagueren moltes imprecisions amb l’eixida del baló.

 

En la segona part, l’equip isqué amb més intensitat buscant la victoria desde l’inici, de fet, en el minut 47 Enrique marcà el primer gol de la vesprada. Aquest gol donà ales als locals que seguiren atacant la porteria del Portuarios fins que en el minut 60 Enrique marcara de nou després de una gran jugada de Elias Escobar. Després d’aquest gol els “groguets” intentaren mantindre la porteria a 0 mostrant-se molt segurs en defensa. Hi ha que dir que la diferència en el marcador haguera pogut ser més gran, ja que Steven va tindré una clara oportunitat de marcar després de quedar-se sol davant del porter.

Aquesta victòria permet al conjunt “groguet” a seguir lluitant per les posicions de promoció . El pròxim partit serà contra el Jove Español “B” el diumenge de matí a les 09:45 en San Vicent del Raspeig.

 

image

Onze inicial del nostre Juvenil A

C.D. Dénia: Enrique, Jaime, Andrés, Borja, Dario, Isaac, Nacho, Elias (Alberto), Sebastien (Lucas), Steven, Enrique (Adrián).