image

image

image

image

image

image

El partit va començar amb un ritme trepidant, amb els locals dominant totes les facetes del joc i fent que els jugadors del  Ciudad de Benidorm es tancaren en el seu camp per evitar que els de Molina s’avançaren en el marcador, així en el minut 10 Enrique Sirerol marcà un gol estratosfèric  desde fora del àrea amb un colpeig sec amb l’exterior que provocà que el baló agarrara l’ efecte precís per a que l’estirada del porter fora inútil. Els “groguets” seguiren dominant l’encontre fins el minut 38 en el qual, el gran davanter, Juan Lopez aprofitara un error en a l’hora de rebutjar un baló per marcar un altre gran gol per l’escaire. Aquest gol animà als visitants al mateix temps que afectà al nostres jugadors que veien com els de Benidorm empataven l’encontre sense fer un gran joc. Els últims 15 minuts de la primera part estigueren molt igualats tot i que el locals tingueren més oportunitats per avançar-se en el marcador com la de Dilens.

 

image

Onze inicial del Ciutat de Benidorm

La segona part va començar igual que acabà la primera, amb molta igualtat fins el minut 56 en el que els visitants s’avançaren després de que Jesús Quiles rematara un baló mort dins l’àrea. A partir d’aquest gol els locals intentaren aconseguir l’empat amb un joc més directe sense tindre acert de cara a porteria. Deu minuts després 1-2  el Ciudad de Benidorm tornà a marcar després de un altre error defensiu posant el 1-3 definitiu en el marcador. El últims minuts de l’encontre foren de domini “groguet” que intentà per tots el mitjans igualar l’encontre.

image

Al igual que en el partit de la primera volta, els nostres juvenils pagaren molt car els pocs errors defensius que tingueren al llarg de tot l’encontre i el Ciudad de Benidorm demostrà el per que està en primera posició.

image

image

Finalment, hi ha que agrair a tota l’afició que omplí la grada principal de l’estadi i animà als nostres fins l’últim moment i a tots els jugadors per l’esforç i el bon partit realitzar a pesar de la derrota. Ara l’equip ja prepara el pròxim partit que serà una autèntica final contra l’Alcoià que ocupa la segona posició ,que permet jugar la promoció, a dos punts del juvenil A del C.D. Dénia.

image

Onze inicial del nostre Juvenil A

Pel C.D. Dénia jugaren: Miguel, Jaume, Andrés(Alberto), Nacho, Joseph, Sebastien (Juanjo), Elias, Borja, Steven (Joanjo), Isaac i Enrique Sirerol.

#AmuntDénia