Ahir el juvenil A es va desplaçar fins a Alcoi per a jugar un encontre fonamental per a mantenir vives les esperances de jugar la promoció.

 

image

El primers quinze foren trepidants ja que, a pesar de que la possessió fora per l’Alcoià els “groguets” tingueren quatre ocasions claríssimes per a marcar (dos d’elles als pals) a més del gol d’Enrique en el minut 5 de partit. Després dels primers 20 minuts els lcals seguiren tinguent la possessió de l’esfèric però sense crear ocasions clares de gol fins el minut 34 quan Nacho marcà el segon després de rematar un corner. Solament dos minuts després, JoanJo posava el 0-3 en el marcador. Amb el tercer gol l’equip es relaxà i l’Alcoià ho aprofità marcant un gol en el minut 39. Amb el 1 a 3 arribaren al descans.

 

En la segona part, l’equip local tingué un poc més de profunditat en el joc creant més ocasions com la del minut 64 en la que Jorge Moltó marcà després d’aprofitar un error defensiu. Amb el segon gol els locals s’animaren e intentaren empatar l’encontre però el treball i la qualitat dels nostres juvenils a més del desgast físic dels jugadors locals feren que els de Molina i Pons dominaren, per primera volta en el partit, la possessió del baló, el que provocà que arribaren amb més perill a la porteria local. Així en el minut 73 Enrique Sirerol marcà el quart gol després de que Issac centrara el baló desde la banda dreta. Amb aquest resultat s’arribà al final de l’encontre que dona 3 punts molt importants al juvenil A que seguix lliutant pels llocs de promoció.

 

Finalment, hi ha que, una volta més, felicitar a tots els jugadors per l’esforç que van fer durant tot el partit, sobretot amb el 2 – 3. També hi ha que destacar el bon resultat que estan tenint les jugades assajades en els entrenaments i la tornada als terrenys de joc d’ Adrián que va jugar a un bon nivell després de la lesió. L’única nota negativa fou la lesió d’alberto, una volta més, l’espatlla.

 

C.D. Dénia: Enrique M., Joseph, Borja, Andrés, Jaime, JuanJo (Adrián), Nacho (Steven), Isaac, Elias, Alberto (Sebastien) i Enrique S (Luiggi).