CALLOSA 4 – 4 JUVENIL “B” 16-11-14

1-Txema 2-Pablo 3-Carlos (Nacho 75’) 4-Jose V. (Joan 69’) 5-Pons
6-Henry 7-Jordi 8-Mario 9-Palomino (Guerri 50’) 10-Lucas (Jonathan 50’)
11-Bilal

image

Alineació Juvenil B en Callosa

Primera part per a oblidar del conjunt groguet. El Juvenil “b” visità el camp del Callosa, camp amb unes dimensions molt xicotetes i on l’equip visitant ha de saber adaptar-se a les condicions d’aquest camp. Durant tota la primera part el Dénia no va saber ajustar-se al model joc que es volia practicar en aquest partit, en canvi el Callosa amb una gran fortalesa física i amb un joc directe i aprofitant les segones jugades va arribar a posar-se amb un marcador de 3-0 a favor, resultat quasi impossible de remuntar. Quasi acabant-se la primera part una bona internada de Bilal seguida d’un gol espectacular deixà el marcador en un 3-1 al descans.

Ja en la segona part les coses pareixien diferents ja que el Dénia va canviar la filosofia de joc intentant arribar a la porteria del Callosa, i amb aquesta manera de jugar arribaren els gols de Jordi, Jonathan i Guerri que posaren el marcador en un increïble 3-4 per al conjunt de Dénia. Però l’alegria durà poc ja que cinc minuts més tard el Callosa aconseguí el 4-4 que seria definitiu.

El Juvenil “b” continua en les posicions capdavanteres esperant el pròxim rival a casa que serà l’històric Gandia, que encara que passa per hores baixes sempre serà el Gandia.

Amunt Dénia