1-Miguel 2-Pablo (Jose V. 70’) 3-Steven 4-Joan 5-Pons 6-Carlos (Henry 70’) 7-Jordi (Franco 65’) 8-Mario 9-Palomino 10-Lucas 11-Bilal (Jonathan 60’)
Gols: Lucas 89’

image

El Juvenil “B” va jugar un partit de molta intensitat contra el Benissa.
Els dos equips es jugaven la primera posició ja que sols separava 1 punt als dos equips en la classificació. Fou un partit amb molta tensió perquè els dos equips sabien el que es jugaven, fet que es traslladà a la grada on van assistir molts aficionats que no van parar d’animar als seus en aquest cas al Benissa, també aficionats del Dénia es desplaçaren a Benissa per veure aquest partit tant vibrant.

En la primera part el Benissa dominà el partit amb una bona possessió del baló, però el Dénia amb una bona organització i concentració no deixava que al Benissa aproximar-se a l’àrea del conjunt groguet, però en una jugada desafortunada en el mig del camp provocà el gol del Benissa en el minut 15. A partir del minut 30 el Dénia arribà amb perill a l’àrea del Benissa, amb el marcador de 1 – 0 s’arribà al decans.
Ja en la segona part, el partit continuà amb les mateixes sensacions, partit dur, amb tensió, jugades al límit…

En el minut 72 arribà el 2 – 0 per al Benissa, després el Dénia intentà de totes les maneres marcar un gol per a clavar-se en el partit i tingué una rematada de Jonathan sense perill i un altra de Lucas que va eixir desviada. En el minut 88 Lucas marcà el 2 – 1 i tots els minuts que restaren el Dénia llançà balons a l’àrea del Benissa per intentar traure un empat que no arribà.
Al final del encontre dir que el Dénia va mostrar una actitud i un caràcter que demostra que lluitarà fins el final per estar en la primera posició.