Crònica Racing Algemesí C 1 – 2 C.D. Dénia juvenil B

El passat dissabte el juvenil B es va impossar al Racing Algemesí  per 2 gols a 1 en un partit on ningun equip es jugava res.

image

En la primera part la igualtat fou màxima amb els dos equips lluitant per fer-se amb la possessió de baló i mostrant-se segurs en defensa.  Els aficionats que van presenciar l’encontre tingueren que esperar fins el minut 73 per vore el primer gol marcat per Bilal. L’equip de Boluda no es conformà i seguí buscant el gol de la tranquil·litat que arribà, de nou, de la mà de Bilal després de una passada magistral de Moreno. Poc després, ja en l`últim minut els locals retallaren distàncies deixant el marcador final amb el 1-2.

Finalment, hi ha que donar l’ enhorabona al nostre juvenil B per la gran temporada que ha realitzat.

Ens vegem la pròxima temporada en Primera Regional. Amunt Dénia!!

C.D. Dénia: Mario (Miguel), Álvaro, Pablo, Jordi Chavez, Bilal, Lucas, Nacho (Moreno), Henry, José (Carlos), Franco i Juan.