El passat diumenge el juvenil A va jugar el primer partit de lliga en el Diego Mena en el que va perdré davant d’un equip que estrenava categoria, ja que, la temporada passada estava en segona regional.

image

Els primers 20 minuts de l’encontre els de Paco Molina van tindré la possessió de l’esfèric amb una bona circulació de baló però sense crear ocasions clares de perill. No va ser fins el minut 22 en el que Jordi marcà després de aprofitar un rebuig de Pablo. Després del gol els locals es relaxaren i començaren a perdré balons en tres quarts de camp que els visitants aprofitaren per fer contraatacs amb molt de perill. Amb el resultat de 1-0 s’arribà al descans.

image

La segona part comença idènticament igual que el final de la primera, amb moltes imprecisions dels “groguets” el que provocà que en cinc minuts els visitants es posaren amb el marcador de 1-2 a favor. Els nostres juvenils després del segon gol intentaren remuntar el marcador amb més cor que cap creant ocasions amb molt de perill però sense èxit.

Els tres primers punts s’escaparen però de segur que servirà a l’equip per aprendre y seguir millorant de cara al pròxim partit

Pel C.D. Dénia jugaren: Miguel, Dario, Jaime, Pablo, Steven (Diego), Hugo, Adrián, Issac, Iván (Mario), JoanJo (Danil) i Jordi.