1-Txema 2-Pablo 3-Bilal 4-Jose V. (Steven 80’) 5-Pons 6-Carlos 7-Franco (Moreno 55’) 8-Mario 9-Guerri (Palomino 55’) 10-Henry 11-Jonathan (Salva Colomar 70’)

image

image

Gols: Mario, Franco, Bilal i Moreno.

image

El Juvenil “B” torna a guanyar en casa després de la derrota en Benissa. El conjunt groguet aconsegueix 3 punts per continuar lluitant per les posicions capdavanteres.
Partit complicat contra un rival sempre difícil de guanyar com el Bellreguard.

image

En la primera part el Dénia dominà el partit deixant al conjunt de la Safor sense opcions de crear perill, ja que el joc es desenvolupava sempre en el camp del Bellreguard. En el minut 28 Mario aconseguí posar per davant al Dénia després d’aprofitar el retruc d’un llançament de penal que ell mateix va realitzar i amb aquest marcador s’arribà al descans.

Ja en la segona part Álvaro Pons fou expulsat per doble amonestació, açò complicava el partit però just en la jugada següent Frnaco feia el 2 – 0.
En el minut 58 una bona internada per banda esquerre de Bilal provocà el 3-0, el Bellreguard en el 71’ feia el 3-1 que incomodà al Dénia, però Moreno jugador del Cadet A feia el 4-1 que deixava els 3 punts assegurats. Per part del Bellreguard hi hagué dos expulsats en la segona part cosa que igualava  les forces dels dos equips.
La setmana pròxima es viurà un partit vibrant en el Guillermo Olagüe on s’enfrontaran  dos equips que lluiten per la primera posició com són el Dénia i el U.E. Gandia.

DEMANEM ALS AFICIONATS DEL DÉNIA ES DESPLACEN PER DONAR SUPORT AL JUVENIL “B” EN UN PARTIT TANT IMPORTANT PER A LES ASPIRACIONS DEL CONJUNT GROGUET.