Crònica C.D. Dénia juvenil «A» 3 – 1 Villajoyosa C.F. «A»

Ahir els jugadors de Molina van guanyar un partit que es presentava molt complicat degut a las importants baixes que tenia el equip, ni més ni menys que els quatre mig centres.

image

image

Així i tot van ser capaços de guanyar a la Vila Joiosa, un bon equip que ocupava posicions capdavanteres i arribava a Dénia després  de perdre enfront al Ciutat de Benidorm.

El partit va començar amb domini groguet creant clares ocasions de perill gràcies al treball de tots els jugadors que estaven en el terreny de joc, en especial de Dario i Elias que varen fer que no es notara l’absència dels mig centres habituals.  El públic que va assistir al Diego Mena sols va tindre que esperar 11 minuts per veure el primer gol del Dénia que va arribar de la mà de Joanjo després de rematar una bona jugada de Dilens. Després d’aquest gol  els locals seguiren treballant de valent per marcar el gol de la tranquilitat mostrant-se molt segurs en defensa i enllaçant bones jugades, així en el minut 31 Enrique Sirerol marcà el segon gol pels locals després de una gran jugada personal. Durant els últims 15 minuts de la primera part els visitants arribaren amb un poc més de perill però sense acert.

La segona part començà igual que la primera, amb domini dels locals que aconseguiren el tercer gol després de que Enrique aconseguia rematar de cap un baló mort en el àrea botant per dalt de tota la defensa. Uns minuts més tart,  Molina es vegué obligat a canviar a Joseph i a Steven per unes molèsties que no han anat a més i podran entrenar amb normalitat aquesta setmana. Amb el 3-0 la Vila Joiosa buscà la remuntada aconseguint un gol en el minut 75 que animà als visitants, els quals, tingueren varies ocasions de gol abans  que finalitzara l’encontre.

Finalment, hi ha que donar l’ enhorabona a tots els jugadors pel treball i per l’esforç que fan en cada partit i en cada entrenament demostrant que tots i cadascú dels membres de la plantilla estan preparats per ajudar a l’equip amb un gran rendiment. També hi ha que Jaume, el nou fitxatge, va fer un gran partit demostrant el seu potencial.